<Macro: (,)>

Nyheder

Frivillig Fredag 7. oktober - Tak til Gribskovs frivillige

dekorativ
Opdateret  6/10
OBS! Arrangementet på Græsted Torv fra 16.15 - 17.45 flyttes til BLIK-Græsted Bibliotek, Græsted Stationsvej 10A. Det skyldes megen blæst på torvet.

Fællesspisning er fortsat på Græsted Kro kl. 18.00


 

Frivillig Fredag 7. oktober på Græsted Torv og Kro mellem 16.15 og 20.30

Tak til Gribskovs frivillige!
TAK til dig, der gør en forskel i fodboldklubben, i genbrugsbutikken, ved lokale events og koncerter.
TAK til dig, der renser strandene og gaderne for affald, hjælper dine medmennesker og besøger dem, der har brug for selskab.
TAK til dig, der brænder for en sag, engagerer dig og gør noget, som gavner os andre.

Vi fejrer dig!

PROGRAM (Bemærk at det er cirka tidspunkter)
16.15 – Velkommen på Græsted torv
16.30 – Overrækkelse af Gribskov Kommunes Frivilligpris 2022 af udvalgsformand Pia Foght
16.40 – Zumbarytmer på torvet - Græsteds lokale Zumbahold med fint besøg af Argentineren Remiro
17.00 – Overrækkelse af Gribskov Kommunes Kulturpris 2022 af udvalgsformand Pia Foght
17.30 – Præmieuddeling Lokaldysten
17.45 – Afslutning på torvet
18.00 – Fællesspisning på Græsted Kro for dem der har tilmeldt sig gribskov.nemtilmeld.dk

Eftermiddagen igennem spiller det livlige og stemningsfulde band ”Jazzbanditterne og der er gratis forfriskning til alle! Du har mulighed for at besøge stande og høre om forskellige tilbud til Gribskovs foreninger og frivillige og du kan gratis tage årets flotte ”Frivilligplakat” med hjem, udformet af den lokale grafiske kunstner Judith Jønsby.

Kig forbi!
Du kan kigge forbi en halv time eller 4 timer, det er op til dig. Tag din kone, mand, kæreste, ven, barn eller bedstemor med, alle er velkomne! Måske er der en person, du vil sige særligt tak til, måske er du nysgerrig på hvor mange forskellige fællesskaber og foreninger, du kan blive en del af, måske vil du bare mærke den gode stemning og møde kendte eller nye mennesker?

Alle er velkommen på Græsted Torv mellem 16.15 og 17.45, der er gratis adgang og ingen tilmelding! I tilfælde af dårligt vejr, rykker arrangementet til BLIK Græsted Bibliotek. Det vil fremgå af skilte.

Kl. 18.00 – 20.30 er der fællesspisning og på Græsted Kro. Kom sammen med andre frivillige i din forening eller fællesskab eller kom alene og bliv en del af det store fællesskab, alle er velkommen. Det koster 75 kr. og kræver tilmelding via gribskov.nemtilmeld.dk
Prisen inkluderer en hovedret, dessert, en genstand og kaffe/the. I løbet af aftenen brillerer krofatter Rene med en omgang Partybingo med flotte præmier.
(Det er kun fællesspisningen der kræver tilmelding)