Kom godt i gang med jeres nye forening

Få et overblik over, hvordan I nemmest får lavet jeres vedtægter, afholder stiftende generalforsamling og bliver klar til de spændende opgaver.

Find guide fra DGI HER

DGI har udviklet en "Vedtægtsgenerator" som en digital service, for at gøre det let for alle at oprette et gyldigt sæt vedtægter. Vedtægtsgeneratoren er udarbejdet i samarbejde med DGI’s jurister og overholder Folkeoplysningsloven.

Her bliver du guidet igennem de 10 paragraffer, der skal bruges for at blive en godkendt forening. Når du har udfyldt de 10 trin, kan vedtægterne printes ud eller blive sendt til din mail.
De gemmes i Word, så der kan redigeres efter behov.

Når vedtægterne er udformet indsendes de til Center for Kultur, Fritid og Turisme på email:
kultur-fritid@gribskov.dk
Hvis vedtægterne indsendes inden jeres stiftende generalforsamling, kan vi hjælpe med at sikre at vedtægterne overholder Folkeoplysningslovens krav eller andre foreningskrav.

Opret vedtægter HER

Hvis du ikke er en Folkeoplysende forening kan du læse guiden fra Center for Socialt, Frivilligt Arbejde:

Find guiden HER 

Hold dine foreningsoplysninger ajour

Din forening optræder mange steder digitalt, og det er derfor vigtigt at holde sine data opdaterede - både på jeres hjemmeside, Facebook og her på Aktiv Portalen.

Læs mere

Vejledninger

Med Brugerguiden vil I let kunne vedligeholde jeres foreningsoplysninger på Foreningsportalen og dermed foretage facilitets- og tilskudsansøgninger og være synlig i foreningsregistret.

Læs mere

Bevilligede tilskud

Her finder du en oversigt over hvilke tilskud Kulturrådet og Idrætsrådet har givet foreningerne. Materialetilskud 2018: Se oversigten...

Læs mere